Schoonmaak

Schoonmaak voor bedrijf en particulier

Schoonmaken bevordert een goede hygiëne doordat tijdens het schoonmaakproces vuil wordt verwijderd dat een voedingsbodem vormt voor bacteriën. Hygiëne is iets dat wij in de westerse wereld normaal vinden omdat we weten dat het rechtstreeks van invloed is op onze gezondheid. Bovendien zorgt schoonmaken ervoor dat materialen langer meegaan. U bespaart daardoor dus op vervangings- en reparatiekosten. En wat is er nu fijner dan een schone opgeruimde woning of een schoon bedrijfspand? Mijn werkzaamheden worden gekenmerkt door efficiëntie en vakkundigheid, waardoor u de kwaliteit krijgt die u verlangt, tegen een redelijke prijs. Of het nu gaat om glasbewassing, onderhoud en renovatie van vloeren of andere schoonmaakwerkzaamheden, bij ConsilClean bent u aan het juiste adres!

Glazenwassen traditioneel

Schone ramen geven een prettig aanzien aan uw woning of bedrijfspand. Bij elke reinigingsbeurt maak ik ook uw kozijnen schoon, zodat uw schilderwerk ook langer meegaat. Twee vliegen in één klap dus! Naast het wassen van uw ramen reinig ik ook uw dakgoten, boeien, dakkapellen etc., indien u dat wenst. U ontvangt vóór elke schoonmaakbeurt per e-mail een bericht zodat u weet wanneer ik langskom. Na de wasbeurt ontvangt u, eveneens per e-mail een factuur, of als u contant hebt betaald, een betalingsbewijs. Alle afspraken worden bijgehouden in een digitale administratie. Zo kan ik elke klus op het afgesproken moment uitvoeren.

Glazenwassen met gedemineraliseerd water

Naast de traditionele manier van glazenwassen maak ik ook gebruik van een systeem waarmee ik glas kan reinigen met behulp van gedemineraliseerd water. Het voordeel van een dergelijk systeem is dat ik ook ramen kan wassen die moeilijk bereikbaar zijn, bijvoorbeeld ramen boven een terrasoverkapping of serre, of de ramen van een dakkapel. Het is goed om te weten bij deze manier van werken de ramen nat blijven na het schoonmaken, maar omdat ik werk met 100% zuiver water zal alles vlekkeloos opdrogen.