Training


Voor zowel schoonmaakbedrijven als interne schoonmaakdiensten bieden wij professionele trainingen aan die perfect aansluiten op de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan goed opgeleide facilitaire medewerkers.

Basisopleiding schoonmaakbranche
Deze opleiding helpt uw medewerkers met het aanleren van een efficiƫnte manier van werken volgens de nieuwste methodes. Profiteer van goed geschoold personeel, die deze training krijgen volgens de voorwaarden die de Raad voor Arbeidsverhoudingen in de Schoonmaak- en glazenwassersbranche (RAS) stelt. Daarnaast bespaart u aanzienlijke kosten.

Basisopleiding met Module Traditioneel Schoonmaken
De basisopleiding wordt gecombineerd met de Module Traditioneel Schoonmaken. Omdat sommige organisaties deze methode verkiezen boven nieuwe microvezelmethodes, kunt u uw medewerkers laten scholen volgens deze manier van werken. Vanzelfsprekend geldt ook voor deze cursus dat deze volgens de voorwaarden van de RAS gegeven wordt.

Workshops
Korte trainingen voor iedereen die meer wil weten over schoonmaken, oude kennis wil opfrissen of leidinggevend is binnen grote organisaties. Ontdek de voordelen van ‘weten waar u het over heeft’ en bemerk dat dit de efficiency binnen uw organisatie laat toenemen.